Uien Roussel

Intro

Het bedrijf

In 1996 startten Pol Roussel en Jaklien Lietaer, met het schillen van uien. In de loop der jaren groeide deze activiteit uit tot het volwaardige en moderne bedrijf dat het vandaag is. Wij zijn gespecialiseerd in het schillen en versnijden van uien, waarbij we voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Intussen werken de kinderen, Charlotte en Louis Roussel, ook in het bedrijf. Samen met ons team van medewerkers streven we er naar het bedrijf verder te laten evolueren, waarin moderne en efficiënte schil- en versnijdingstechnieken, naast hoge kwaliteitseisen steeds voorop staan.

BRCGS logo.png

Schillen & versnijden van ajuinen op een correcte manier

Wij schillen en versnijden onze uien met de grootste zorg en hanteren de strengste BRC Higher Level (AA) normen zowel bij het verwerken van de ajuin als bij de opslag ervan. Wij leveren geheel geschilde uien, evenals uien versneden in ringen, blokjes, stiften en in partjes voor brochettes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk groentesnijbedrijven, vleesbedrijven, gro​otwarenhuizen en cater​ingbedrijven, maar ook slagerijen, traiteurs en restaurants kunnen bij ons terecht.

bio.png

Vanop het veld tot bij de consument

We streven steeds naar de hoogste kwaliteit bij onze producten. Hiervoor is een volledige controle over het productieproces, vanop het veld tot bij de consument, belangrijk.

 

Van al onze producten is eveneens een bio-variant verkrijgbaar.

Blijf up to date met onze blogartikelen

Week van de friet

01/12/2020

Bij Uien Roussel eten wij altijd een frikandel speciaal bij onze frietjes!

Uien Roussel investeert in zonne-energie!

25/11/2020

Dit najaar werden er 810 zonnepanelen geïnstalleerd op onze daken. Deze investering zal zorgen voor 42.3% minder elektriciteitsverbruik oftewel 128 ton minder CO2 uitstoot.

De 810 zonnepanelen zijn goed voor een totaal vermogen van 300 kilowattpiek, wat het equivalent is van het stroomverbruik van zo'n 88 gezinnen.

Artikel in 'Ondernemers' van Voka West-Vlaanderen

07/10/2020

Voka - Vlaams Netwerk van Ondernemingen

kwam bij ons langs voor een interview.

Meer lezen in Ondernemers van Voka West-Vlaanderen? 

https://issuu.com/vokavzw/docs/ondernemers_15/42

Een bedanking voor onze medewerkers!

23/09/2020

Hoe wij onze medewerkers bedanken in deze tijden? Niets beter dan echte Belgische frietjes!

Een corona-proof alternatief voor ons zomers personeelsevent.

Interesse in ons assortiment?

Wilt u net als onze andere klanten beleverd worden met de hoogste kwaliteit geschilde of versneden uien? Neem contact op met ons! Met veel plezier zoeken we samen welke snit en soort ui het meest optimaal is voor uw gerecht.