Uien Roussel

Intro

Het bedrijf

In 1996 startten wij, Pol Roussel en Jaklien Lietaer, met het schillen van uien. In de loop der jaren groeide deze activiteit uit tot het volwaardige en moderne bedrijf dat het vandaag is. Wij zijn gespecialiseerd in het schillen en versnijden van uien, waarbij we voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Intussen werken onze kinderen, Charlotte en Louis Roussel, ook in het bedrijf. Zij streven er ook naar het bedrijf verder te laten evolueren, waarin moderne en efficiënte schil- en versnijdingstechnieken, naast hoge kwaliteitseisen steeds voorop staan.

BRC-logo.png

Schillen & versnijden van ajuinen op een correcte manier

Wij schillen en versnijden onze uien met de grootste zorg en hanteren de strengste normen zowel bij het verwerken van de ajuin als bij de opslag ervan.

Onze inspanningen werden bekroond met een certificatie BRC Higher Level (AA). Wij leveren geheel geschilde uien, evenals uien versneden in ringen, blokjes, stiften en in partjes voor brochettes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk groentesnijbedrijven, vleesbedrijven, gro​otwarenhuizen en cater​ingbedrijven, maar ook slagerijen, traiteurs en restaurants kunnen bij ons terecht.

Vanop het veld tot bij de consument

We streven steeds naar de hoogste kwaliteit bij onze producten. Hiervoor is een volledige controle over het productieproces, vanop het veld tot bij de consument, belangrijk.

Blijf up to date met onze blogartikelen

De nieuwe oogst is gestart!

De nieuwe oogst is gestart!

05/07/2019

Fruit Logistica 2019

Fruit Logistica 2019

03/01/2019

Bezoek ons op Fruit Logistica in Berlijn!

Kwaliteit van eigen kweek

Kwaliteit van eigen kweek

14/06/2018

Ook dit jaar plantten we uien met de grootste zorg. We voorzien de oogst begin juli!

We wensen iedereen prettige en smakelijke feestdagen toe!

We wensen iedereen prettige en smakelijke feestdagen toe!

18/12/2017

Interesse in ons assortiment?

Wilt u net als onze andere klanten beleverd worden met de hoogste kwaliteit geschilde of versneden uien? Neem contact op met ons! Met veel plezier zoeken we samen welke snit en soort ui het meest optimaal is voor uw gerecht.